餐廳: 富豪軒
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2013-08-18 1775 瀏覽
約了朋友去飲菜~帶我來到此富豪軒酒店內的中菜廳, 環境不錯~冷氣超凍的~ 下次再去時一定要著多件衫2 人飲茶沒有叫太多野食..叫了最愛的叉燒包..咬了一口, 發現內面”真空”~只得少許叉燒~ 實在感到有點那過~叉燒包面塗上糖漿, 甜甜的加上少少叉燒, 味道的確不錯~只可惜實在唔夠叉燒...再叫一客XO醬蒸蘿蔔糕.蘿蔔糕入口帶香濃XO醬味, 有別於一般的蒸蘿蔔糕,而且蘿蔔糕份量十足. 好有口感~再來一份杞子鮮蝦腸粉. 大大條鮮蝦十分鮮甜~ 反而食唔出任何杞子味道~最後唔少得燒賣重一份. 味道不錯但不知為何比較乾身. 有待改善~~整體來說尚算不俗~
約了朋友去飲菜~帶我來到此富豪軒

酒店內的中菜廳, 環境不錯~

冷氣超凍的~ 下次再去時一定要著多件衫

2 人飲茶沒有叫太多野食..

叫了最愛的叉燒包..

再叫一客XO醬蒸蘿蔔糕.

整體來說尚算不俗~
2013-08-03