2021-07-27 312 瀏覽
兩個人一朝早嚟到紅磡,紅磡出名美食多,當然要搵好嘢食!🍰🎂🍮🍬我哋上網搵到Foodie介紹呢間,見到啲圖片幾靚,就入去試吓。🍽🍽🍽🍽🍽我哋一去到嘅時候,門口都有五至六個人等外賣,亦都有兩家人等緊入去堂食。所以等位,我哋等咗5分鐘先入到去。不過試新野,值得嘅!我哋兩個人都嗌咗沙嗲牛肉麵、炒蛋餐,個餐另外仲有塊牛油方包,包一杯熱飲。☕️第一個感覺覺得個炒蛋有啲細塊😛外觀睇落去冇乜特別。 喺味道方面,沙嗲牛肉麵不過不失,比起出邊普通茶餐廳都算好食。至於個炒蛋,食落好香口,都好滑,推薦大家食。(佢好多個餐都可以有炒蛋)。飲品方面,我哋嗌左一杯熱奶茶一杯熱檸茶,同平時茶餐廳差不多。雖然我覺得味道方面只係不過不失,但係對比平時嘅茶餐廳,都算係中上水平。如果大家經過,值得一試!

🍽🍽🍽🍽🍽

第一個感覺覺得個炒蛋有啲細塊😛外觀睇落去冇乜特別。