2023-02-11
不能容忍!朋友生日 我地為左有間房又可以切蛋糕由9龍 專登去太古分店 因為k11 無哂vip 房 我地預約9:00 、 知道得2 個鐘食野 專登早點去等 、職員一直話等一等 、等了又等催了又催 最後要客人企左半小時 、9:30 先入到去 職員仲執緊枱,我哋企喺度已經嗌晒湯底知道冇乜時間 、湯底嚟到連埋滾起已經差唔多10點、vip 房 唔會有人入嚟問你有冇需要 你想加湯叫嘢食你要自己行出去搵職員幫你 原來最低消費就係得到呢一啲VIP嘅服務 不過唔緊要,我來慶祝生日 職員都有禮貌嘅,雖然冇人理你 最後佢11:00 就拎張單叫我哋買單話佢哋要收工? 請問打邊爐叫三千幾蚊野食 個湯嚟到再加滾起10:00 我哋點樣11點前就要食晒啲嘢呢?? 最後我哋連個蛋糕都冇辦法喺嗰度食 要我個朋友生日拎住個蛋糕唔知去邊度切 ?其實我喺K11嗰間,已經試過呢個情況俾人趕走 但唔緊要,你寫明兩個鐘 但今次你遲半個鐘比枱我 黎買嘢食都已經冇咗一個鐘 會唔會過分咗少少呢? 咁我要呢間房來做乜嘢? 我點解要俾最低消費 我點解要訂位 最後我哋都係企咗喺出邊半個鐘,而且食飯食咗一個鐘 本來都食過幾次,K11嗰間 有不足
朋友生日 我地為左有間房又可以切蛋糕
由9龍 專登去太古分店 因為k11 無哂vip 房
不過唔緊要,我來慶祝生日 職員都有禮貌嘅,雖然冇人理你
要我個朋友生日拎住個蛋糕唔知去邊度切 ?
本來都食過幾次,K11嗰間 有不足,但都未去到禁過份、今次絕對不能容忍 我肯定我以後永遠都唔再幫襯呢間嘢 你真係你以為你啲嘢食好食到要委屈自己一個鐘頭打一個3000蚊邊爐嗎?其實啲嘢食都好普通架炸