2019-02-17 64 瀏覽
好差好差不知所謂問有冇多一本餐牌,佢話得1本😨俾多本我真系唔系好過份😡 真系甘難咩⋯算啦我都,之黎個紅糖糍粑哇 有蟲...唔系蟲呀⋯系甲甴仔?仲要幾隻係個黑汁到。已經冇嘈佢⋯佢話同您換過。。。咩事呀,對唔住都唔講,就甘走左去話換過佢。究竟你甘少汁,你已經有幾隻呢d野。您成支或者成碗汁有幾多隻。。。埋單。。。。我同佢講有野佢唔理我。。。一直同我講幾錢幾錢。。。我聽到喇。。您有冇聽到我講野。。。😡有反少少良心,同情心同埋禮貌。如果系第二個都嘈到您飛天喇。飲食業。。我真係好嬲好嬲。。。未試過預到,極品餐廳。單又落留左,仲講左好多次話我地之前坐出面, 講左無,無,無同無,甘樣屈都得,啲服務真系好。差到冇人有。。。串燒等左成個鐘都有老川皇,你真系好差!!!隔離落左個啤酒,落左單,系都要話落左加喇,甘您唔可以拎左俾人先?人地問您您先問人幾多個杯。。。。真系不得了。。。。態度,反應。
好差好差
不知所謂

算啦我都,之黎個紅糖糍粑

究竟你甘少汁,你已經有幾隻呢d野。
您成支或者成碗汁有幾多隻。。。

埋單。。。。我同佢講有野

有反少少良心,同情心同埋禮貌。
如果系第二個都嘈到您飛天喇。飲食業。。
我真係好嬲好嬲。。。未試過預到,極品餐廳。

老川皇,你真系好差!!!