平時宵夜時間經過呢間餐廳見到入面冇乜客,都唔夠膽入去試,但今晚實在太肚餓,M記又收左,所以入去試下佢。點知係完全中伏,簡直係不知所謂,冇服務,冇食物質素,完全唔似係做生意。👎😡叫左牛肉濕炒河,出到來係雞,炒河落好多味精落去炒,所以炒到似湯河咁,泰式鳳爪得個辣字,完全冇泰式風味,我諗係惠康買嗰啲現成泰式鳳爪都好食過佢👎之後口乾到想叫侍應拎杯水飲,成間餐廳既樓面就係門口食煙,又粗口又爛咀,完全影響成間餐廳既環境😵!!!入到泥時候諗住同佢地講出錯食物比我,聽完就冇理到我,之後食既時候冇餐具,叫人拎又冇人理,嬲到我自己去拎算,係東大街我諗呢間係食過最差最冇質素既餐廳,我唔明白點解佢咁樣既質素同埋食物品質都會有咁多個like係佢個餐廳到,其實我都係睇過佢既食評先有信心入去試,點知係比食評昆左,我對天發誓,一定唔會再食呢到

雞肉濕炒河
泰式鳳爪