餐廳: FUMI
資訊:

2020-07-24 4438 瀏覽
FUMI假日有semi-buffet,至於平日呢個壽司set就叫做不過不失..性價比亦不高.*️⃣ 特上壽司拼盤定食 $408拼盤有toro同海膽壽司再加十款廚師推介。海鮮不過不失,沒有什麼驚喜。至於魚生有少少雪太耐既感覺,toro味道很淡。唯一係兩款火炙壽司整得幾出色。朋友同我叫咗同一款定食...當中嘅toro 竟然變咗三文魚佢即刻換返俾我地,可惜只係變左油甘魚。如果當時知道拖羅有寫落Menu一定會叫佢follow返.結論:encore機會很微🥱.@fatpet_natalie

*️⃣ 特上壽司拼盤定食 $408

朋友同我叫咗同一款定食...當中嘅toro 竟然變咗三文魚