雖然間野細細地但呢到個feel好好同埋呢到ge手工啤酒有好多有D係好飲ge,味道特別,有D就係個包裝好型除左酒都有野食,set或者散叫都得。今次同朋友叫左一個湯一個意大利飯同埋一甜品,另外再叫左酒龍蝦湯$65好濃ge龍蝦味,而且都“結身”,唔係稀同溝好多水而且有龍蝦肉,係真材實料咁煮,d龍蝦肉咬落去好爽口呢到朳類款都好多 不過同朋友最後選左個飯,因為黎諗住都係飲野多 所以就share左d野食呢個係雜菌菇燴意大利飯, 呢到比平時食果dge菇味重d,而且有d芝士所以個味道食落去都好有層次,意大利飯本身就冇平時果d白飯咁立痴痴,呢到更加煮到意大利飯果種 一粒粒ge感覺😛甜品就叫左玉柱蘋果卷,玉桂味唔算好濃 但同個雪糕好夾,清清地 個卷入邊都好蛋蘋果粒 食落凍凍熱熱咁好特別酒就叫左呢到幾款,都算係特別ge我覺得如果冇飲開 可以叫staff介紹反,呢到有d都係佢介紹呢個係紅苺啤酒,唔係果d藥水味, 有d似 hoegaarden rosee果款咁 都係甜甜地,不過氣多d呢款我係叫個名幾得意所以叫左, staff話有故事係到,想知叫果陣可以問反staff😂 佢有d係黑啤黎, 男仔會中意d呢個其實我係
雖然間野細細地但呢到個feel好好
同埋呢到ge手工啤酒有好多
有D係好飲ge,味道特別,有D就係個包裝好型
除左酒都有野食,set或者散叫都得。

今次同朋友叫左一個湯一個意大利飯同埋一甜品,另外再叫左酒

龍蝦湯$65
好濃ge龍蝦味,而且都“結身”,唔係稀同溝好多水
而且有龍蝦肉,係真材實料咁煮,d龍蝦肉咬落去好爽口

酒就叫左呢到幾款,都算係特別ge我覺得
如果冇飲開 可以叫staff介紹反,呢到有d都係佢介紹

呢個其實我係覺得佢好得意同幾靚所以叫左,飲落係甜甜地,同埋都fruity ge, 唔會話啤酒果d苦味有好多

另一個我覺得好飲ge係
右邊果支,拎過獎,比利時四倍發酵啤酒,飲落黑啤味但又有d甜 多重味道

2017-03-04