2020-03-22 1248 瀏覽
以前食過嘅自助BBQ嚟嚟去去都係嗰種味道,即係嗰啲蒜蓉黑椒呢啲好單調嘅調味,但係今日嚟過呢度先發現,原來BBQ都有唔同風味嘅嘢食㗎每台都會俾番相應嘅餐具,紙巾手套等物資,量好充足,跟住就去拎醬汁啦,佢有好多款選擇,姐姐會每款都俾一碟,再加蜜糖食物選擇都有好多款,肉類有雞豬牛羊魚,每款都有唔同嘅調味,雞翼調味多達8款添呀,另外仲有唔少嘅丸類同腸仔等,蔬菜就有番薯,粟米,蔬菜包,菇包我諗住每款雞翼都試吓,雞翼調味分別有香茅,冬蔭公,蒜蓉,姜蓉,青咖哩,泰辣味等等,仲要隻隻雞翼都大大件㗎,但人勁勁勁推冬蔭公同泰辣味,燒到外少少焦香再配啲辣辣地嘅調味好惹味,雞翼都好爆汁juicy想味道再昇華就要點佢哋泰廚精心調配嘅醬汁,我會推薦甜酸辣汁,完全係畫龍點睛!開胃又美味佢哋嘅多士配埋個自製蒜蓉牛油,多士仲要係厚多士添呀,底面烤到脆一脆,入面又保持鬆軟口感,仲充分吸哂牛油蒜油,完全係成個BBQ完美Ending

多款醬汁

蒜蓉牛油多士