今日去演藝睇舞台劇,順便搵下附近有咩好野食。見到呢間餐廳個view幾靚,就決定試下呢到既tea set。入到去環境都幾大,bar枱望到海景,整體環境幾舒服。 我同朋友叫左latte,凍既比想像中大杯,咖啡味偏濃。呢個tea set幾岩打卡影相,整體覺得咸點好食過甜點。本人比較喜歡以下幾樣食物:— chocolate scone 幾香脆,有淡淡朱古力味,就算每人食兩舊都唔覺得好濟,不錯。— sausage scotched egg 幾特別,外層香脆,味道好夾,食完會想食多舊。— Cinnamon Bombolini 冬甩,咬落去好有口感,入面既cream好軟滑。tea set味道整體不錯,賣單加埋一每人$164,望住個海坐足兩個鐘,店員服務態度好,性價比高,值得推薦!

我同朋友叫左latte,凍既比想像中大杯,咖啡味偏濃。

呢個tea set幾岩打卡影相,整體覺得咸點好食過甜點。

本人比較喜歡以下幾樣食物:

2021-06-26