由2017年起已經連續好多年登上米芝蓮街頭小食推介既韓國菜外賣快餐⚽️今日lunch諗唔到食咩就決定第一次試下佢值唔值🤑.門口就對住電車路,啱啱係正轉角位,門面以簡約白色為主,再加上好sharp既橙色去點綴🟠空間唔大,右邊放滿咗美食海報,左邊就係雪櫃放咗燒酒同韓國小菜🍶話就話係街頭小食推介,不過最平既飯卷都要成$90💰消費一d都唔算平,仲有拌飯、炸雞、泡菜煎餅、卷蛋、炸海苔卷同辣炒年糕,比韓國帳蓬馬車仲豐富d😚👯‍♂️Duo set | $110呢個set就可以一個價錢試到兩款野,紫菜飯卷揀咗紫米配吞拿魚,入面6舊就係一層,有兩層🌯總共12舊,材料好豐富夠新鮮,紫米有粘糯口感。泡菜煎餅就唔太傳統🥞係一塊半煎炸既餅包住d泡菜,雖然幾脆但係就有失望。等外賣途中都見到佢係外賣app一路有訂單📲味道真係唔差,同埋幾飽肚,不過我覺得就偏貴,同埋連細細份小菜都冇就幾失望🤫

👯‍♂️Duo set | $110

2022-06-18
10 分鐘 (外賣自取)