天氣開始轉涼,想打邊爐,但又驚又肥又熱氣,上網睇評價話呢間提倡用杉木木桶火煱,對人體有益就試下,兩個人叫咗晚市海鮮火鍋套餐,任食2粒半鐘,湯底叫咗花膠螺頭雞鍋,估唔到又幾足料,大大舊花膠加半隻雞,湯味濃郁雞滾咗大約45mins岀曬味後,店員細心幫你拎入廚房剪,仲幾嫩同入曬湯味👍🏼係等待湯滾中,可以從木桶個兩個小孔盛湯飲,咁樣可以有助隔除油分同雜質,對脾胃好d☺️套餐有固定主菜,各人海鮮有龍蝦半隻,象拔蚌,大蝦,刀貝,3L廣島蠔,等等,店員話所有海鮮都係新鮮,有幾多個booking 先會即日預留幾多🤩龍蝦🦞大大隻以上都係套餐包括的,有唔同嘅手打丸😋彈牙好食兩個人就有一份肉類,我地揀咗手切安格斯牛頸脊肥牛片🤩靚牛最估唔到係,任飲方面除咗可樂汽水外,竟然紅白酒都任飲,夠曬氣氛以上食物都係可以無限追加,款式多又新鮮,追加牛有美國肥牛,都絕對係靚嘅肥牛💯 大大件厚花膠都任食,夠曬補多人約嘅可以包佢一間房自己玩😇順便讚一讚,店員每一樣野都會細心講解,真係💯服務雖然係貴岀面打邊爐少少,但為咗食得開心又健康真係抵曬,食物質素同服務真係超岀期待🥰

龍蝦🦞大大隻

以上都係套餐包括的,有唔同嘅手打丸😋彈牙好食

兩個人就有一份肉類,我地揀咗手切安格斯牛頸脊肥牛片🤩靚牛

2018-12-19