2019-07-19 169 瀏覽
朋友介紹呢度4點或者4點半入坐有特別優惠,所以我哋決定嚟食個下午茶下午茶時段揀左d無咁heavy嘅食物【意大利風乾火腿、香腸、水牛芝士拼盤】作為頭盤小食,三款都咸香有特色,如果食晚飯...要嚟送酒一流呀【Posh Hawaiian Pizza】有菠蘿、風乾火腿、火箭菜、松子仁配蕃茄醬,好足料呀配合埋火箭菜感覺無咁heavy【香蒜辣椒白酒煮大蜆】蒜香味十足,隻隻蜆都夠新鮮肥嘟嘟,如果份量多番少少會更好【羽衣甘藍沙律】沙律入面有南瓜、茄子,仲有健康有益嘅藜麥同埋羽衣甘藍,全部嘢好新鮮,仲大大碟好飽肚平時食得太雜,間中要扮下健康【凱撒沙律配煙三文魚】應該唔會有餐廳整得唔好食掛呢度勝在醬汁非常足夠,每片菜都掛上好多沙律汁,配三文魚係非常夾有機會下次會嚟試其他菜式
下午茶時段揀左d無咁heavy嘅食物

配合埋火箭菜感覺無咁heavy

平時食得太雜,間中要扮下健康

【凱撒沙律配煙三文魚】應該唔會有餐廳整得唔好食掛

有機會下次會嚟試其他菜式