2016-11-16 619 瀏覽
是晚行完金魚街後,想搵個地方繼續hea, 就行左去黑布街既甜品店Next Station Dessert餐廳唔起眼,招牌也行簡單路線!睇完門後既餐牌後見仲有位就入左黎lol餐廳裝修以黑色及木色為主,簡單得黎有格調!餐牌選擇好多,有唔同既特色甜品,包括test tube 甜品、佛手柑甜品,綠茶心太軟等等!睇餐牌都睇好耐但今晚想簡單d,我叫左個Valina form, 男友則叫左個mango smoothie, 已經足夠我地hea 一兩個小時星期日晚上係需要Relax下Velina Form  with  durian  ice  cream HK$ 56面頭是柚子,微酸,好開胃!然後就是雲尼拿泡沫! 好軟、好棉、好滑!散發出淡淡既雲尼拿香伴著雲尼拿泡沫既係最愛既榴連雪糕yummy榴連雪糕雖然沒有隨伴榴連肉,但那軟棉可口完全能展現到l而最底層既係芒果肉! 可能當做既關係,芒果肉好鮮甜! 一個杯滿足你4個願望Mango Smoothie HK$ 38芒果乳酪大大杯! 味道偏淡!個人認為芒果味唔太夠,反而乳酪味突出d! 整體黎講都係消暑唔錯既飲品兩個人消費不到100元,是抵的!環境舒服,可以慢
Next Station Dessert

餐廳裝修以黑色及木色為主,簡單得黎有格調!

睇餐牌都睇好耐
星期日晚上係需要Relax下

而最底層既係芒果肉! 可能當做既關係,芒果肉好鮮甜!

一個杯滿足你4個願望

Mango Smoothie HK$ 38