2019-09-07 1241 瀏覽
之前去開其他地方食brunch,今日第一次試呢間italian 半buffet brunch.諗住應該有一定水準,但令人失望。首先buffet部份,頭盤 甜品refill太慢 好多時候 想拎已經冇曬。聽到有人問啲waiter, 佢地也只回覆待會會refill. 第2,這是我最不滿意的部份,上菜速度超級慢.完全不within reasonable time.見到很多人食完頭盤都坐左好耐先有main dish. 好多人也因為咁去拎左甜品食先。食完甜品再食番main dish ,完全扣分。食物方面,tiramisu不錯,其他甜品質素一般。maindish 也不錯,但沒有覺得特別好食的感覺。

2019-09-07
用餐優惠