2022-07-26 40 瀏覽
今日同朋友去完書展,晏晝就行咗過上環搵嘢食。原來上環都好多餐廳,最後我哋就喺文咸東街發現咗間burger店,啲set都幾吸引,所以決定喺度開餐!經典牛肉芝士漢堡餐 $123Burger size 適中,夠食。上下兩片漢堡包皮有用牛油烘過,香噴噴,帶少少脆。而裏面就有芝士、漢堡扒、蕃茄、酸菜同生菜。漢堡扒大大塊,夠Juicy,好香牛肉味。芝士都有一大片,溶溶地,特別香濃。整體食落好豐富,唔錯!炸薯條配黑松露蛋黃醬炸薯條上佈滿黑松露醬,見到即刻流晒口水!薯條係粗切,炸得非常香脆。黑松露醬份量超多,足以點晒所有薯條。雲呢拿雪糕奶昔夏天來一杯奶昔真係好幸福!奶昔用咗好多雲呢拿雪糕嚟打,所以飲落好creamy,好濃郁。黑松露雜菌意粉 $115黑松露意粉好大碗,我覺得夠兩個人分添🤣!意粉面頭有啲芝士同香草。意粉黑松露味道濃郁,sauce好夠多,每條意粉都有醬汁。入邊菇類都幾多,我食到有冬菇同雞髀菇~原味雞翼(兩隻)雞翼肉質鮮嫩,外皮帶點脆。雲呢拿雪糕奶昔呢個套餐都嗌多咗杯奶昔,凍冰冰,雲呢拿味又濃郁,好爽!

經典牛肉芝士漢堡餐 $123

炸薯條配黑松露蛋黃醬

雲呢拿雪糕奶昔

黑松露雜菌意粉 $115

原味雞翼(兩隻)
雞翼肉質鮮嫩,外皮帶點脆。

雲呢拿雪糕奶昔
呢個套餐都嗌多咗杯奶昔,凍冰冰,雲呢拿味又濃郁,好爽!