2023-11-26 119 瀏覽
早排有日放半左日假😚約埋朋友去左中上環一間比較親民既日式料理 - 「町町丼丼」食下tea吹下水😆是日兩個媽媽都放低左小朋友👶🏻👶🏻真正邊食邊傾🍛好輕鬆😆呢間餐廳專賣日式和風丼飯🇯🇵店內既裝修簡潔舒適,食物種類多樣化,由滑蛋丼、日式咖哩、蛋包飯、鍋物,甚至小食。店內既座位唔多,主要以外賣為主,所以擺盤既碗都係用外賣盒,但上菜速度算快🚩🌟熱門推介🌟- 大勝雙層鰻魚- 日式咖哩豬扒蛋蓋飯🎈壽喜燒牛肉鍋配飯擺盤都算精緻🤎豆腐好滑🍲鍋底唔會好甜,肥牛都算多,勁好餸飯😆珍珠米都煮得好好味~牛肉唔會煮到好老,可以Encore😚🎈滑蛋雞扒丼賣相唔錯,雞肉份量適中,滑蛋仲有少少流心既口感,仲有七味粉同芝麻,整體撈埋飯一齊食好好味🤤🎈芝麻雞翼一份有3隻雞翼,即叫即炸熱辣辣🔥啖啖肉好惹味,我地兩個一食即刻講「哇好好食喎」😂🎈飲品方面我地分別order白桃四季春同埋蜜桃紅茶,見到店員整好倒入樽再放雪櫃,飲落唔會好甜,茶味好香店員好親切有禮貌,一邊食都見到有唔少外賣單, 以lunch黎講份量都足夠,性價比高💡如果係附近返工既可以一試,絕對係區內居民同埋上班族用膳既好選擇😆

🌟熱門推介🌟
- 大勝雙層鰻魚