2014-08-06 456 瀏覽
我係好鐘意食去食下午茶~因為感覺好relax~今日又抽到時間趕到去tea~其實之前好多人話呢間嘢難食!!但我又唔覺~綜合結果話難食嘅人大部份食晚餐同食扒~所以我只係簡其他試~今次叫咗個沙嗲串燒,雞牛各3串$48/6~初初睇份meau張相有個爐,我以為係圖片只供參考~點知個waiter一擺上份沙嗲串燒,wow!!!之後就加埋個好似椰青嘅爐仔,爐仔上面寫咗D好似九此皇帝字!D串燒其實已燒好,不過可以有DIY感覺燒熱佢食,再茶D沙嗲上去燒!!簡直一流呀~另外我點咗個公司三文治~之前見人地食好似都唔錯~都ok,不過不失咁啦~相比一定唔及串燒~話說有個promotion~如like facebook再upload 相就有一份甜品or沙律or小食送~我同友人各order甜品,沙律一份~以為送嘅唔方好,但見個甜品師傅又唔hea 喎~最後個經理(黑面版石修)同個廚師(黑面版吳鎮宇)係度影緊一大盆炸海鮮嘢~好似好正咁~*我心諗:不如搵我影請我食番件~haha~
我係好鐘意食去食下午茶~因為感覺好relax~
今日又抽到時間趕到去tea~

其實之前好多人話呢間嘢難食!!但我又唔覺~
綜合結果話難食嘅人大部份食晚餐同食扒~

所以我只係簡其他試~

沙嗲串燒~
另外我點咗個公司三文治~之前見人地食好似都唔錯~
公司三文治
都ok,不過不失咁啦~相比一定唔及串燒~

我同友人各order甜品,沙律一份~
chocolate cake
以為送嘅唔方好,但見個甜品師傅又唔hea 喎~

好似好正咁~
*我心諗:不如搵我影請我食番件~haha~

題外話/補充資料: 我影相唔差㗎,特別影食物最掂,可能因為鐘意食野~haha~
2014-08-05