2009-08-01 31 瀏覽
之前食過油麻地金水一次,今日又食多次試多d野食先~~~~又到tea time時間,因為油麻地個間大,所以我地三點幾去到都唔駛等位叫左(碟計)三文魚壽司x8影相可能差d,見到已經勁開心,色水靚不特至,切得d紋靚,入口真係勁full呀個口感,三文魚扒黎ga真係,切得好厚,,飯細細,又夠凍,勁正!!!!!!!!!!由於三文魚切得好厚,幾左幾件我都已經好飽火炙三文魚壽司x1,其實我幾鐘意食,因為燒過種口感又唔同,有d油脂溶溶地,半生熟,好正!!!!墨魚壽司x1今次男友食完個有黏黏既口感啦~~~天婦羅炸蝦壽司x1勁好食,粉漿唔太厚,隻複都有返咁大隻,上面有d沙律醬,幾好食軟殼蟹手卷x2今次有少少淋.但係軟殼蟹係暖熱脆口既,美中不足係少左d沙律醬食完壽司,炸物炸雞軟骨x1好香口,無雪味,加d檸汁.正!!!!!!!!!炸蠔x1咪講笑,必食~~~炸得真係鬆軟香脆,唔厚粉,入面隻蠔大大,勁多汁,唔係乾ga!!!!拉麵,九州拉麵x1食開有感情,料足湯又好飲,叉燒9瘦1肥,好味~~~~不過今次食就爭d,只係暖暖地最後男友想試燒物,注意(黃色紙係無半價)食左燒芝士翠肉瓜x1芝士燒到好香,瓜都係淋爽...不過我
之前食過油麻地金水一次,今日又食多次
試多d野食先~~~~
叫左(碟計)
三文魚壽司x8
由於三文魚切得好厚,幾左幾件我都已經好飽
火炙三文魚壽司x1,
墨魚壽司x1
今次男友食完個有黏黏既口感啦~~~
天婦羅炸蝦壽司x1
軟殼蟹手卷x2
食完壽司,炸物
炸雞軟骨x1
好香口,無雪味,加d檸汁.正!!!!!!!!!
炸蠔x1

拉麵,
九州拉麵x1

最後男友想試燒物,注意(黃色紙係無半價)
食左燒芝士翠肉瓜x1
芝士燒到好香,瓜都係淋爽...不過我地唔好咁既食法,覺得麻麻(個人意見)
食完好滿足,好開心呀~~~~~~~~~~~€
三文魚(扒)壽司
2009-07-31