2019-08-19 222 瀏覽
女人間中都想High Tea一下,唔係只係為左打卡的,查實真心想跟三五知己享受下、談天說地一下,但係油尖旺區大多都起碼要$500,也未免太high了,所以資料搜集完,覺得呢間都唔錯,雖然大角咀不算方便,但係性價比高,加上有一個好舒適、好寧靜既環境,真心覺得遠一點也不怕。Afternoon Tea Set包括6款小食,有兩款芝士可以揀,我地揀了義大利布袋芝士配天然蜂蜜巢,(另一款係半硬芝士,適合芝士控來試試的,)仲包括兩杯飲品,都只係$328@set,第一次試呢隻芝士,是清清的,不會太膩,配合蜂蜜巢是一種特別的享受,是黏黏的,小食有甜有咸,味道都不錯呀。另外仲叫左杯Mocktail-Happy,係青瓜加西柚的味道呀,好清好醒胃,不錯呀。