2022-11-09
二人餐➰ $358▫️10吋手拉pizza▫️炸魚餅▫️意粉/飯▫️餐飲x2〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🍕西西里pizza呢個pizza 用意大利oopizza面粉製,連牌子都有講埋係用LE 5 STAGIONIPizza 皮好脆係芝心邊,呢個位好用心,因為如果唔係芝心邊既pizza,冇咁吸引我去食😆上面的配料充滿西西里風情,辣肉腸同火箭菜真係好夾。而且火箭菜唔係得幾條做裝飾咁,而係好多。火箭菜果種獨有既烤芝麻甘苦味令其他濃味既pizza的配料達到清新的風味。10‘大小適到好處,填飽到2-3個女仔的胃。〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🍗烤雞蘑菇闊條麵 忌廉意粉一定要夠熱,唔係好快凝固成一團。而佢都好夠熱出哂煙,忌廉汁都幾多,包住每條意粉,雞肉好香口,蘑菇都好入味闊條麵比較薄身,但都掛到汁,整體都好食。〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️炸魚餅 魚餅入面有檸檬葉碎碎,令魚餅香味提升,增加豐富嘅口感,點埋雞醬食,真係好好味😋〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️Latte 好香奶味,拉花拉到好靚的心心,打卡一流熱檸菊蜜唔係好甜,所以飲到菊同檸檬味〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️店內裝修好似屋企咁,有全部
▫️10吋手拉pizza
▫️炸魚餅
▫️意粉/飯
▫️餐飲x2
🍕西西里pizza
10‘大小適到好處,填飽到2-3個女仔的胃。
🍗烤雞蘑菇闊條麵
炸魚餅
Latte
好香奶味,拉花拉到好靚的心心,打卡一流
熱檸菊蜜
唔係好甜,所以飲到菊同檸檬味
店內裝修好似屋企咁,有全部都係梳發,店內好多board game, 同朋友上黎傾吓偈、玩、食下野真係幾正。