2007-11-25 7 瀏覽
七月天,正自想著應該去邊到食飯﹗行下行下來到呢間野門口﹗知道呢道多年老自號,見門口餐牌唔係貴就入去試下﹗入到去坐低,如果你有去過,你會FEEL到其實都幾迫的﹗因為台與台之間既空間真係好少,不過好在我地兩個坐0係死角位,自成一角﹗點了辣意粉,公司PIZZA及紅酒1/4 L紅酒意大利貨,入口淡身果味重,1/4L岩岩好一人一杯,80蚊,如單叫一杯就45蚊呢﹗辣意粉真係幾辣,茄味好濃好香,份量不多不過兩個人SHARE岩岩好﹗公司PIZZA有海鮮及蘑菇等,好足料,食落應是新鮮海鮮因仲幾爽口,餅邊好脆微焦,餅身沒有PIZZA HUT的誇張芝士,反而帶著點點橄欖油香,應該這叫正宗吧﹗好多人0係度慶祝生日呢﹗我想應該因為呢度每台有支大大紅陽燭,帶點情調而隆重的感覺吧﹗
七月天,正自想著應該去邊到食飯﹗行下行下來到呢間野門口﹗

知道呢道多年老自號,見門口餐牌唔係貴就入去試下﹗

點了辣意粉,公司PIZZA及紅酒1/4 L