2011-07-28
一班人出去食飯最煩就係諗去邊度~又要有圓枱. 又要坐得耐! 仲要可以講野!!今次就近近地搵左"北京人家"~~睇個價唔會好貴~~因為我地有13 個人, 有5個人仲生日!!咁一定會搵間坐得耐而環境又舒服既地方~~~北京人家---我早左4日去BOOK 位~BOOK 左8點 (佢既BOOKING 由8點開始)8點去度都要等多15-20分中~~好彩我BOOK 左位, 因為已經FULL 左, D人想WALK IN 都無位咁黎得北京人家一定係食"北京填鴨"啦~呢間D "片皮鴨" 幾好, 唔會好油, 我食過幾間係會滴油架, 呢間既入口都脆~而個皮都好軟~~加埋一齊食好好味~~~而其他野食都無咩大" 驚" OR "喜"D阿姐都好好人, 大部份都會笑住同你地講野, 而我地有生日CAKE~~~呢間都無收"餅費"~~~都好好架~~我地由8點坐到11點~~係最後一枱走~~佢地都無趕我地~~感覺幾好~~
又要有圓枱. 又要坐得耐! 仲要可以講野!!
今次就近近地搵左"北京人家"~~睇個價唔會好貴~~
因為我地有13 個人, 有5個人仲生日!!
咁一定會搵間坐得耐而環境又舒服既地方~~~
咁黎得北京人家一定係食"北京填鴨"啦~
而個皮都好軟~~加埋一齊食好好味~~~
D阿姐都好好人, 大部份都會笑住同你地講野,