夜晚我同朋友系旺角行完街果陣睇下附近有咩野好食,上網搵搵下餐廳突然見到呢間酒吧餐廳好似唔錯咁,於是就系旺角行過去旺角東果頭搵呢間餐廳,佢裝修都唔錯,幾有情調,又有shisha食,一於決定試試佢。黎到之後有個靚仔經理招呼帶我地入去安排座位,我自己揀左芝士軟殼蟹窩夫漢堡,同埋黑松露芝士薯條,同埋經典燒雞翼,再加杯hoegaarden,先講漢堡,除左軟殼蟹好似炸到有少少太乾身之後,整體都唔錯,我鍾意隻汁,芝士薯條都唔錯,不過芝士味可以再重少少,就perfect啦,跟住個燒雞翼,一個字:棒!好好味,夠野味,有少少辣的。呢間餐廳其中一個最出名既地方係手工啤,雖然看地今次無試到,但相信我地下次會試的,同埋手工啤好多款,勁多選擇!
2017-12-04