2013-06-13 915 瀏覽
由山頂一直黎到這裡,行到腳都震呀~不過這裡簡直就係我地既天堂。門口有隻好乖好肥既貓貓,任人摸唔嬲。店舖不大,裝修幾靚,感覺好舒服,而且員工又好親切好有禮貌。「Ice green tea latte」(左)即使加左冰,綠茶味仍然好濃好奶。「Yakult Lemon 益力多加檸檬」(右)酸酸甜甜,勁開胃,又解暑,可以自己試下整。「脆辣雞三文治」 厚厚既蜜糖麵包咬落好鬆軟,蜜糖味超重,麵包夾住件熱辣辣既雞肉好嫩滑,炸得好香口,肉汁超多,並不乾柴,放耐左食都仲係爽脆多汁。最特別介紹係佢既芥末醬汁,味道調教得好夾,中間再夾有沙律菜同埋蕃茄,酸酸甜甜好岩夏天食。另外,有沙律菜作伴碟,生菜切絲咬落清爽鮮甜加埋伴汁一齊食,酸酸甜甜,成碟菜都好開胃。「French Toast」用1塊蜜糖麵包去炸,好濃蛋漿味,佢特別唔係加糖漿食,而係加Cream,Cream底下有一D生果粒(水蜜桃同梨),食得多都唔覺好膩,麵包炸左仍然好鬆化,好味。「Banana Chocolate」香蕉好新鮮,加埋麵包一齊食,仲有朱古力醬簡值係完美配搭。「Honey ice cream」見到個樣都知佢吸引啦!!!麵包好食就一定啦,蜜糖雪

門口有隻好乖好肥既貓貓,任人摸唔嬲。
店舖不大,裝修幾靚,感覺好舒服,而且員工又好親切好有禮貌。

Ice green tea latte & Yakult Lemon

脆辣雞三文治
French Toast
Banana Chocolate
「Honey ice cream」見到個樣都知佢吸引啦!!!麵包好食就一定啦,蜜糖雪糕都好好味,超級濃蜜糖味,唔會太甜,完全透心涼。
Honey Ice Cream
佢既麵包真係全港最好食,下次要買一條番屋企慢慢嘆。

題外話/補充資料: 中環lee間Bo-Lo'Gne將於7月中遷往中環結志街52號。 員工服務態度超好,笑容又甜,上菜又快,Ichiba desu!!!!
2013-06-12
脆辣雞三文治