餐廳: 宜家家居餐廳及咖啡室
資訊:

2019-11-03 745 瀏覽
下午去沙田新城市廣場shopping 後,肚餓開餐,正愁食咩好時,心血來潮不去ikea,自由行人數減少,應該好快有位。要知道對上果次去ikea已經超過一年前,當時人超多,當中不少係自由行,等位等到人到忟。今次果然不出我所料,等左2分鐘已經有位。蜜糖烤雞:呢個價真心抵,有雞有薯格和粟米粒。雞肉入味嫩囗,薯格不太油,粟米正常。.  瑞典肉粒:呢款每次食都點,肉丸配上芥末和果醬,yummy.蔬菜薯餅伴焗雜:呢個係我favorite item, 雖然焗,但不油,加入蔬菜,味道好夾。蜜糖火腿蛋薯仔:呢碟最普通,性價比最低,料雖多,但配千島汁,味道普通。熱咖啡:$7任添,味道正常,真心抵。

瑞典肉粒:呢款每次食都點,肉丸配上芥末和果醬,yummy.

熱咖啡:$7任添,味道正常,真心抵。
蜜糖烤雞
瑞典肉丸