約左朋友係銅鑼灣但早左D到...於是就口痕咁去左starbucks試佢昨日開始推出既新seasonal drink: Summer Berry Panna Cotta Frappuccino~  雖然肥晴我唔係金星會員,但綠星會員都可以free upgrade! 所以就以tall size既價錢飲左grande size~平時我唔係咁鍾意飲frappe...因為我覺得D冰飲到會牙又痛頭又痛...但係又會好犯賤咁去試每一款新既frappe (因為本人最愛試新野)!但係今次既frappiccino唔會有呢個感覺!想飲幾快就幾快!D berries 又唔會太酸,甜味酸度恰到好處!令我好有衝動試埋佢另一款seasonal drink!而且個樣又靚!值得推介女士飲!但唔知關唔關佢個地毯事...我穿平底鞋入去本來腳面完全冇事,但坐坐下好痕,一睇發現好多蚊larn咁!
Summer Berry Panna Cotta Frappuccino (9/10)

題外話/補充資料: 綠星金星會員可以free upgrade size
2015-04-23
  • Summer Berry Panna Cotta Frappuccino