Sky726

2019-09-10 658 瀏覽
是日係食生日飯 叫左兩個dinner set 加半打生蠔 兩個dinner set都唔平 般黎間餐廳有慢煮menu dinner set 都係離唔開頭盤 本人對西餐已經冇咩要求 黎個粉紅色開胃菜 幾特別 我心諗以為係用黎搽麵包😂味道唔錯 之後沙津呀 西湯呀 都唔算有驚喜 去到main course終於都有返少少驚喜 佢個慢煮雞肉加乜野開心果 幾好食 排靚靚咁 充滿少女心 黎個菜要打下卡先得 牛排黎講 冇咩根 幾林 夠香 炭香味 真係好正 都係叫well done 都算係心目中 唔太血 . 甜品係雪糕卷 出面包住蛋糕 成個莎莉蛋糕咁 冇咩特別 特別硬😂景色ok 都易book到 不過失望ge係隔離本身冇人坐 靜靜地食餐飯 點知有d內地遊客要求坐窗口位就可以坐 唉 失色 本身間餐廳已經冇咩人嫁啦 下次我都調位先 廁所 女廁lock住要去男廁😑 哈 好奇怪