2018-12-11 669 瀏覽
呢間燒肉,已經係我經常去既店之一。每次去都一定要記得Facebook like and share佢第一個post先會有海鮮送架。最好味係個甲羅燒,2個人送一個,其他海鮮都好新鮮,蝦燒完都好大隻,唔錯。蠔,我本身唔食,所以唔知如果,但見朋友次次都會 encore,應該唔錯。好多燒肉店,只著重肉類,但尚鮮就唔同,點解我會去完再去,係因為佢D壽司真心正,有80分。特別係火炙三文魚,同火灸牛壽司,次次都係好多。刺身就只算合格,一時新鮮,一時普通,真係要睇彩數XDDD炸物反而水準下降左,以前都熱辣辣上檯,而家只係暖暖地,所以細食既女士,可以唔食,留返個肚食肉啦~其實肉類都有好多唔同選擇,但因為我已經食左十幾次,所以只會集中食好味既。推介有,1)牛仔骨2)牛脷3)豬頸肉4)牛柳粒呢4款係必食既。其實都有一樣野要彈既,就係服務, 一般待應有部分極無禮貌,好在個經理就好好人。加返唔小分數。另外一題,記得早D Book位,因為佢都算多人食。今次我地15人去,所以留左房比我地,有好有唔好啦~入去房要除鞋,但拎飲品又要著鞋出去拎。而點食物就用pad去點,環保D。唔錯。今次人多,所以加左錢,座3個鐘,大約位
呢間燒肉,已經係我經常去既店之一。

特別係火炙三文魚,同火灸牛壽司,次次都係好多。

刺身就只算合格,一時新鮮,一時普通,真係要睇彩數XDDD

推介有,
1)牛仔骨
2)牛脷
3)豬頸肉
4)牛柳粒

呢4款係必食既。

另外一題,記得早D Book位,因為佢都算多人食。

而點食物就用pad去點,環保D。唔錯。

今次人多,所以加左錢,座3個鐘,大約位位500蚊。

記住食得曬先至好嗌呀~