2020-03-22 105 瀏覽
唔知點解呢幾日食極唔飽,食完正餐個甜品癮就發作😳今次突然好想食雪糕又想食雞蛋仔🤤就揾到呢間一次過滿足我兩個願望🥰之前喺灣仔成日放完就去食,原來而家搬咗去上環,搵返回憶❣️𓂂👍🏼搬咗之後新增咗座位可以堂食🪑店內設計簡單,但有漫畫風格😍網上睇到原來主理人係法國藍帶廚藝學校🤩店主真係超級好😚我地揀左好耐,但依然好有禮貌咁serve,又俾我地試gelato味道,最後臨近收舖時,都唔趕客,仲叫我地慢慢坐☺️Gelato 有low-fat 選擇,適合減肥人士😳雞蛋仔有好多選擇 ,甜鹹都有✨—————𓂂🍦 -$66(S)-|意大利扭紋低脂軟雪糕•brownie朱古力碎雞蛋仔•香脆牛油酥•熱情果奶凍•脆脆片•scoop of the day|🤎🤎🤎🤎🤍(咁大杯都只係佢既S size😳!!😍先講雞蛋仔,我覺得真係好好食🥰外面脆卜卜,入面䁔笠笠,每粒都有流心朱古力🍫黑朱古力➕牛奶軟雪糕,唔會甜到漏,chocoholic表未好中意🤤仲有passion fruit panda cotta中和甜味😋😖不過唔係幾食到奶凍,scoop of the day係芝麻味gelato個人覺得唔太夾🤨同埋唔係幾食到脆脆片🥺)—
𓂂
👍🏼
搬咗之後新增咗座位可以堂食🪑
店內設計簡單,但有漫畫風格😍
網上睇到原來主理人係法國藍帶廚藝學校🤩
Gelato 有low-fat 選擇,適合減肥人士😳
雞蛋仔有好多選擇 ,甜鹹都有✨

—————
𓂂
🍦[Night wolf] -$66(S)-
🤎🤎🤎🤎🤍
(咁大杯都只係佢既S size😳!!
😍
😖
不過唔係幾食到奶凍,
同埋唔係幾食到脆脆片🥺)

——————