2023-01-04 230 瀏覽
紅燒豬軟骨湯麵連台醬涼拌茄子(套餐)$70紅燒豬軟骨湯麵相比之下,麵最好食,豬軟骨口感偏瘦肉台醬涼拌茄子不過不失,無咩特別,正常味道芒果布甸特飲(凍)$16套餐特飲只需$16,原價要$33,係咪好抵好吸引,我都覺…😅但堅吾值,極致素化劑味,沒有一絲特飲的影子,落單請”萬”思,再自行決定所謂”布甸”只是細細粒椰果,千萬不要上當,呢杯堅係被名字耽誤,實則是一杯普通芒果椰果沖劑的素化劑,呢間可以blacklist,謝謝🫠仲要加1,除咗上菜,其他請自便,手機落單😅飲品上枱,我問姐姐,杯飲品咩名堂,對方報以一個微妙眼神,彷彿在告訴我: 小姐呢杯咪就係鼎鼎大名的芒果布甸特飲,有眼都睇得出喇,你竟然吾識睇🤷🏻‍♀️ 這應該就是我餐飯服務費支出的終極回報吧,至少大家都算有互動😵‍💫😵‍💫😵‍💫也印證咗”你不尷尬, 尷尬的就是別人” 完勝👏👏🎉🎉🥳🥳餐飯總支出=紅燒豬軟骨湯麵連台醬涼拌茄子 $70芒果布甸特飲(凍)$16+1服務費= $95值吾值,見仁見智,而且最奇怪就係我post嘅飲品相只俾1星,批出黎有3星,似乎後台用咗神來之筆😂😂😂 今次cap圖才po😎
紅燒豬軟骨湯麵連台醬涼拌茄子(套餐)$70

紅燒豬軟骨湯麵
相比之下,麵最好食,豬軟骨口感偏瘦肉
紅燒豬軟骨湯麵

台醬涼拌茄子
不過不失,無咩特別,正常味道

芒果布甸特飲(凍)$16

芒果布甸特飲(凍)

仲要加1,除咗上菜,其他請自便,手機落單😅

餐飯總支出=