2019-10-09 3768 瀏覽
每隔一個月就會黎想食chef stage因為佢既水準真係keep 得唔錯,真係元朗高質西餐廳今次又係黎食lunch因為一個月食一次,其實成個menu 都食得七七八八,建議餐廳真係定時renew 下,等我依d熟客可以有d 新鮮感澳洲肉眼扒,五成熟真係好嫩,同埋無乜根位,大部份都食到,唔點汁都好好味,好juicychef stage 唯一敗筆就係d 薯條。。。無薯味,又唔脆,所以通常我唔會叫有薯條既餐,依個係男友KO~~~蕃茄好甜好好味我通常叫開benedict 果個,今次一於試下水波蛋水波蛋都控制得好好,蛋汁爆棚火腿同煙肉都唔錯,唔係cheap 野,同埋煙肉唔會整係好肥,全部油牛角包仲好脆,德國腸我不嬲麻麻,唔評論啦cappuccino 我覺得有改善,無左種苦味,而且夠多奶泡,咖啡味有少少不足特登睇下餐牌先發現元朗店都有荃灣店既偽鴛鴦啦~~~真係好好味架~~~推介因為出面keep 住好大雨,想坐耐d, 叫埋個甜品先,依個tiramisu 我都講過,係我食過最好味既tiramisu
每隔一個月就會黎想食chef stage

因為佢既水準真係keep 得唔錯,真係元朗高質西餐廳

今次又係黎食lunch

澳洲肉眼扒配粗薯條

澳洲肉眼扒,五成熟

蕃茄好甜好好味

廚師精選早餐

我通常叫開benedict 果個,今次一於試下水波蛋

水波蛋都控制得好好,蛋汁爆棚

牛角包仲好脆,德國腸我不嬲麻麻,唔評論啦

cappuccino

cappuccino 我覺得有改善
,無左種苦味,而且夠多奶泡,咖啡味有少少不足

偽鴛鴦

tiramisu