2020-07-10 380 瀏覽
同個friend係呢附近行過, 咁啱肚餓又見到呢間餐廳幾特別咁, 就係呢度食飯啦佢地既裝修幾特別, 係以機艙同機場作為主題講返食物, 都算多款式, 前菜小食都有超過10款當中有一個香煎蟹餅配芒果莎莎係店員推介, 咁啱我地都好鐘意食蟹餅, 真係啱哂另外我地仲叫左煙三文魚沙律、招牌爆脆乳豬同生蠔食物質素幾好, 超出我預期之內煙三文魚沙律就係正常水準生蠔幾新鮮, 處理得好乾淨, 入口爽滑Creamy, 淨係叫左半打有少少唔夠喉蟹餅一客三件, 聽店員講返芒果莎莎係自家調製, 唔係出面買既現成貨食落果然無好強烈既假甜味同唔會過甜因為如果係出面買既芒果醬肯定會超甜, 呢度既係會有少少酸甜味道同埋加上新鮮芒果粒蟹餅紮實, 蟹肉份量爆多, 幾抵食爆脆乳豬就真係名符其實好爆脆外皮一切落去就有好明顯「咔嚓」咁既聲肉質好嫩滑, 仲好多汁, 仲有炸薯角自家製既醬, 全晚最好食就係呢個乳豬另外餐廳除左散叫之外仲有幾款唔同既套餐, 下次再黎試埋佢地先
佢地既裝修幾特別, 係以機艙同機場作為主題

講返食物, 都算多款式, 前菜小食都有超過10款
另外我地仲叫左煙三文魚沙律、招牌爆脆乳豬同生蠔

食物質素幾好, 超出我預期之內
煙三文魚沙律就係正常水準

食落果然無好強烈既假甜味同唔會過甜
蟹餅紮實, 蟹肉份量爆多, 幾抵食

爆脆乳豬就真係名符其實好爆脆
外皮一切落去就有好明顯「咔嚓」咁既聲