上海老家一定要試嘅一間餐廳💪🏻老闆娘強調佢地真係好足料!不論係下午茶定係午餐分量都係一樣!果然係真材實料👍🏻👍🏻👍🏻無得輸❤️環境乾淨舒適 好寬躺😎😎全部菜式都好地道😆仲有好多選擇 可以用心逐一品嚐😽💁🏻‍♀️ 太白醉雞威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅👅(👅10條脷仔最高分// 1條脷仔最低分)我好愛口道美食酒香撲鼻,好香醇雞肉鮮嫩爽口不膩😽😽💪🏻💁🏻‍♀️ 五香燻魚威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅(👅10條脷仔最高分// 1條脷仔最低分)一望落去就充滿食欲🙊五香同甜香味十足色澤金黃 外酥內嫩魚肉肉質細膩 味道鮮美💁🏻‍♀️ 四川擔擔麵威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅👅(👅10條脷仔最高分// 1條脷仔最低分)手工造既麵條食落爽滑 有蛋香又唔黐牙加埋其他配料紅辣椒油、芝麻醬、肉碎、川冬菜、花生碎、花椒、醬油、蒜同蔥花等等又惹味又香辣👍🏻👍🏻👍🏻風味十足💁🏻‍♀️ 欖菜肉碎炒飯威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅👅👅(👅10條脷仔最高分// 1條脷仔最低分)炒飯基本上係我嘅最愛🙊🙊飯粒炒到粒粒分明❤️❤️配埋欖菜真係超級惹味又飽肚對於我呢啲冇澱粉質都唔安樂嘅人來講真係一定要食😽😽😽#hkfoodie #hongkong #大角咀 #大角
上海老家

一定要試嘅一間餐廳💪🏻
老闆娘強調佢地真係好足料!
不論係下午茶定係午餐

炒飯基本上係我嘅最愛🙊🙊
飯粒炒到粒粒分明❤️❤️
配埋欖菜真係超級惹味又飽肚
對於我呢啲冇澱粉質都唔安樂嘅人來講真係一定要食😽😽😽

#hkfoodie #hongkong #大角咀 #大角咀美食 #上海老家 #美食 #食好西 #威威為食仔 #威威要還債
2022-01-18