2021-09-15 87 瀏覽
銅鑼灣原來有間隱世Cafe,之前都聽過餐廳個名叫Mamaday! 一直都想去試,但好似已經搬左,今次lunch經過霎西街附近,見到樓上有呢間Cafe就即刻去試下!一入到門口已feel到非常親切,餐廳非常貼地,無論裝修,擺設都非常吸睛,可以方便打卡🥰午餐都算是多選擇,我們選了以下,佢地餐牌大部分名都好搞笑😂❣️有得食手打漢堡仲想點個漢堡名好正,材料有生菜、蕃茄、芝士、手打漢堡、蜜糖洋蔥,睇材料都知非常豐富啦手打漢堡真係啖啖肉,而且有滋味嘅芝士醬,仲有薯條伴碟,男士吃都無問題!❣️生姜燒豚肉蛋包飯睇到個賣相已經流晒口水喇,勁大碟飯,女士們未必可以食得晒😂生姜豚肉擺晒係蛋包面,飯是有用醬汁煮好,所以每一啖都好滋味,而蛋非常滑溜,簡直完美🥰❣️心太軟好耐無食過,切開依然有朱古力漏出黎,配上雪糕啖啖滋味😌

午餐都算是多選擇,我們選了以下,佢地餐牌大部分名都好搞笑😂

❣️有得食手打漢堡仲想點

❣️生姜燒豚肉蛋包飯

❣️心太軟
好耐無食過,切開依然有朱古力漏出黎,配上雪糕啖啖滋味😌