2020-02-22 226 瀏覽
今次係我三個月內第三次去呢度食lunch, 第一次個時係聽朋友講好味, 就即管試下, 點知真係無令我失望!食物質素非常高, 而且份量好大, 每一次都食唔晒, 最重要係員工服務態度好好, 店長(好似係姓陳既)既服務非常好, 令你覺得好親切, 簡直有賓至如歸既感覺, 雖然我只係第三次去, 但係店長已經認得我, 仲要記得我鐘意既飲品, 非常有記性. 除左店長, 其他同事都好有禮貌, 實在非常難得.今次我食呢個大蝦意粉, 隻蝦好香口又彈牙, 我點左個蜜桃冰沙好足料, 又甜, 入面仲有幾塊蜜桃, 好大杯, 真係好抵飲!我地仲有食炸雞薯條, 同埋甜品, 因為太好味, 食完先發覺無影相!總結我3次既用餐經驗, 試過幾款午餐同甜品後, 發覺真係每樣都好好味.呢間真係真心推介!!!

呢間真係真心推介!!!
青醬大蝦意粉
冰沙