踩單車去到元朗,見到幸福樓附近有間人流幾旺既西餐廳😍 運動完肚餓到爆,食左一啲都唔「是但求其」既一餐🤣 黑松露野菌Pizza $88好香好足料既🍕一拎上枱已經聞到勁香既黑松露味,松露🐽出動~ 加上海量菇菇同半溶既芝士🧀 真係超好食😋 pizza唔一定要有肉先好食既,依個黑松露野菌 pizza都十分出色👍海味醬海鮮意粉 $98依個意粉真心好有驚喜,原來海味醬用黎炒意粉都幾夾,又香又惹味😛 辣辣地,雖然我唔食得辣,但依個辣度還可接受😌 海量蒜片令到意粉更香,仲好爽脆,加上意粉軟硬適中,口感好好👍金蛋單骨雞翼 $68沾滿咸蛋黃既炸雞翼,勁正‼️單骨食起上黎仲好方便,送酒一流😎泰式奶茶 $38好少係西餐廳飲到泰式奶茶,不太甜,味道仲好獨特👍鴨屎香檸檬茶 $38帶點茉莉香既檸檬茶,原來係用左鴨屎檸檬,飲落有種好特別既清香😚PS 黎緊餐廳仲會有free flow (任飲紅白酒sake生啤)既活動,期待下次再幫襯😍😍

黑松露野菌Pizza $88

海味醬海鮮意粉 $98

金蛋單骨雞翼 $68

泰式奶茶 $38
好少係西餐廳飲到泰式奶茶,不太甜,味道仲好獨特👍

鴨屎香檸檬茶 $38

2021-08-14