呢間日式餐廳喺銅鑼灣開業都好一段日子,以廚師發版👨🏼‍🍳嘅鐵板燒🍢聞名,不過由於一餐價錢都唔平,所以阿叔👨🏾一直以嚟都未試過。不過原來除咗鐵板燒外,呢度嘅壽司🍣、魚生飯一樣咁出色,而且下晝嚟食,價錢都只不過係由$98至$218,非常超值!今次阿叔家姐相約,終於可以嚟試下喇!.呢度一邊大枱食鐵板燒🔥,一邊sushi bar食壽司🍣、魚生飯,坐位唔算好多,嚟之前最好要訂位。家姐同我都係魚生控,所以今次嚟先食魚生飯。#三色丼 ($118),一碗有齊三文魚籽、吞拿魚蓉同海膽,魚籽粒粒非常飽滿,晶瑩剔透,咸香又帶少少甜😋;吞拿魚蓉就口感軟嫩,味道鮮甜;至於橙黃色嘅海膽,入口即溶,新鮮甘甜,實屬阿叔至愛😍。.呢個丼飯餐亦包括沙律🥗、茶豌蒸🥚、味噌湯🥣同甜品🍨,呢個價錢就算加埋一,都真係超值!