餐廳: Green Waffle Diner (希慎廣場)
資訊:

呢間係銅鑼灣希慎嘅green waffle 可以話係我其中一間最愛嘅餐廳💚幫襯過好多次 亦都見證住佢呢幾年嘅加價🤣 我個人好鍾意食芝士 非常之推介佢嘅芝士通心粉ᰔᩚ (˶ˊᵕˋ˵)🧀我之前食滿$680可以做會員 平時有折 仲有小禮物送❣️☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º *̣̩⋆̩*̣̩⋆̩ 美式勁厚車打芝士鑊仔通心粉 $148非常之邪惡嘅Mac & Cheese🧀 佢有兩個size可以揀 個人認為兩個人食Baby Size份量啱啱好佢真係好濃好香芝士味 啖啖芝士咁 而且佢成個鑊仔上可以keep warm~如果你同我一樣超級鍾意食芝士一定都會愛上佢!基本上我每次嚟Green waffle必點🤤 *̣̩⋆̩*̣̩⋆̩ 烤卡津雞肉薯粒鑊仔 $94 同樣有兩個size可以揀我哋都係揀咗Baby Size👶🏻有好多嫩滑嘅雞肉 薯粒 仲有好多車打芝士🧀加埋流心蛋撈埋一齊食 口感一流!❣️ *̣̩⋆̩*̣̩⋆̩ 自家士多啤梨大黄醬窩夫 $93我哋加$14轉咗班蘭窩夫真係”green waffle”🧇💚主打窩夫嘅餐廳waffle真心唔錯佢唔係好實淨好飽肚果一種而係外脆內軟~ 佢帶有微微嘅班蘭味 士多啤梨醬甜甜地咁幾好食🍓雪糕有三
呢間係銅鑼灣希慎嘅green waffle

非常之邪惡嘅Mac & Cheese🧀
佢有兩個size可以揀
個人認為兩個人食Baby Size份量啱啱好
佢真係好濃好香芝士味 啖啖芝士咁
而且佢成個鑊仔上可以keep warm~
如果你同我一樣超級鍾意食芝士
一定都會愛上佢!
基本上我每次嚟Green waffle必點🤤

而係外脆內軟~ 佢帶有微微嘅班蘭味
士多啤梨醬甜甜地咁幾好食🍓
雪糕有三隻味道可以揀
我哋揀咗同樣係綠色嘅綠茶味雪糕
配埋一齊賣相好吸引~

烤卡津雞肉薯粒鑊仔
  • 班蘭班戟