❤️一人豪華套餐 $88華香雞拼茶香雞飯鮮雞腎雞湯香菜老火湯黃薑飯 +$3❤️特色四寶套餐 $75華香雞拼茶香雞飯滷豬耳滷腩片老火湯白飯🥤凍杏霜 $18🔸好耐無食過咁出色嘅中式雞肉菜式,一定要同大家介紹下🥰🔸招牌華香雞係以秘製白滷水浸製,保持到最濃郁雞味🥺個味調製配搭得比一般切雞鮮嫰好多,入口雞肉多汁😙🔸深色茶香雞係以秘製醬油同烏龍茶煙燻製成,入口最重係煙燻味,好香口,同樣好食👍🏻兩款雞邊隻好食啲真係好難揀,個人嚟講會推華香雞多少少!華香雞我可以比到95分,而另一款我就可以比90分,都係頂級雞肉料理😎🔸兩款一人餐都係性價比十分高,好多嘢食,食到好飽!鮮雞腎調味適當,口感一絕;滷豬耳入口軟滑又有脆骨,口感十分特別;滷腩片肥瘦適中好惹味🥰另外值得推介係佢哋個白菜用雞湯上,非常鮮甜😊
❤️一人豪華套餐 $88

滷腩片
老火湯
白飯

🥤凍杏霜 $18

🔸好耐無食過咁出色嘅中式雞肉菜式,一定要同大家介紹下🥰