有時想係銅鑼灣搵間坐得耐又唔太貴嘅cafe都真係幾難😩其實今次呢間位於sogo隔離 面向內街嘅樓上cafe 可以話係小編嘅一個中學回憶🎒😗每次行街唔知去邊就會不覺意係呢到落腳。餐廳好似裝修過黎 見到有連豬嘅props💛裡面除咗有好多board game玩之餘🃏🎲仲有個霓虹燈嘅打卡位同小道具例如生日帽同頭箍俾大家影下相📸餐廳環境偏暗 夜晚都算幾有格調,檯同檯之間隔得幾遠 私隱都幾好👍🏻Cafe最低消費係一杯嘢飲,無錯 就算你嗌到成檯嘢佢都係會要你點嘢飲🤣個人覺得呢到嘅嘢飲就一般😅啲味同個名係一致嘅 就唔係到多講啦😌嘢食方面就唔係走精緻路線 但係足料大份🤗餐牌上大部份主食都唔伏(之前食佢嘅煙燻鴨胸肉長通粉都唔錯🍝)煙三文魚俾得算多 小食拼盤個雞翼炸得幾香口。平心而論,食物質素普通但對得住個價錢😋勝在人流唔多(可能因為樓上舖)而且店員好nice 唔會趕你走🤩所以好推薦俾學生或者旨在想搵地方傾下心事敘下舊嘅朋友!