呢排係好多朋友Story都留意到呢間充滿霓虹燈嘅酒吧,明口就已經有大大個九龍城寨霓虹燈牌,門口要禁一禁門鐘先,好快就有人出嚟招呼我地。入面成個格局基本上都令人眼前一亮,只能話真係每一個位置都係一個打卡位,真係好有特色。———————————————🌟Mancoco $108呢杯飲品主要係芒果汁同yogurt,杯上面仲有個夾同花做裝飾。外表睇落去就好似一杯普通嘅芒果沙冰,但飲落我個人認為係調得好唔錯,味道您會飲得出係新鮮芒果果種酸酸地嘅感覺,基本上係好似真係冇落糖原汁原味,每啖後勁會有少少乳酸帶出嘅奶味什至令我有少少椰香嘅錯覺。個人口味而言我係會鍾意甜多少少,但整體其實我都係勁滿意呢杯飲品,係出面唔會飲到嘅味道。.🌟大力特飲 $128呢杯大力特飲嘅外表就係人人皆知嘅益力多包裝,但比正常嘅益力多就大杯好多。呢杯飲品本身係一杯Vodka嘅雞尾酒,飲落一啲都唔難入口,佢另外再加有桃味同橙味係入面,成個味道係非常之夾,特別適合怕酒精苦味嘅女仔!.🌟沙嗲肥牛煲仔飯 $70酒吧入面食煲仔飯真係一個非常之有趣嘅體驗,佢呢個煲仔飯係用錫紙盒整,一開頭其實有少少失望以為會冇飯焦,點知最後食到底驚喜地發現有

———————————————
🌟Mancoco $108
🌟大力特飲 $128
🌟沙嗲肥牛煲仔飯 $70
酒吧入面食煲仔飯真係一個非常之有趣嘅體驗,佢呢個煲仔飯係用錫紙盒整,一開頭其實有少少失望以為會冇飯焦,點知最後食到底驚喜地發現有唔少飯焦,又脆又香口。調味上其實唔錯,但我略嫌個醬多咗少少,導致最後幾啖飯會偏咸。
🌟氣炸乳鴿 $98
呢個氣炸乳鴿第一啖咬落去係超驚喜,個皮熱辣新又香脆一咬就已經有汁流出嚟,而且調味都唔錯,個皮有少少蜜糖果種甜味。唯一可惜嘅係佢應該氣炸時間整得唔夠耐,所以食到去中間個心其實就偏凍,溫度同表面果層比較大分別,如果下次熱辣辣咁食相信一定就會更正!
🔸整體評價🔸
呢間酒吧飲品係最推薦,因為呢兩杯特調味道都非常令我滿意。睇返餐牌其實飲品有超多款,除咗平時酒吧嘅經典cocktail外仲有好多佢地自己好有本地特色嘅特調雞尾酒,例如醉檸茶同凍檸賓等都推薦大家試試!