Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و【太子清新小Cafe 惹味小食超OK】今日我哋去咗旺角行街,見有啲肚餓就去咗搵吓黃店食飯。路過見到呢間環境好靚嘅Cafe,就決定入去試吓🤓而呢度嘅食物亦無令我哋失望😋~我是Menu~蒜香醬燒一口和牛粒 $85一送到上枱,就見到入面數之不盡嘅牛牛粒,堆到成座山仔咁🗻啲牛煮得啱啱好之餘啲蒜味仲要勁出,食完一粒又一粒😛 我哋仲忍唔住食埋佢個汁入面啲洋蔥同蒜頭🤪 雖然佢仲貴過個主菜,但我覺得個份量都算多,都值得一試嘅☺️香煎刺身帶子青醬意粉 $78呢度嘅意粉硬度剛剛好,同青醬都係好夾,汁就略少,但配料都多,有蕃茄仔🍅、蘑菇同埋切粒嘅翠玉瓜,咁樣配搭又幾清爽喎😌而佢呢度嘅刺身帶子係值得一讚!雖然一碟得兩粒,但亦煮得好好食,只係輕輕咁煎香個面,啲帶子肉一啲都唔會老唔會韌🥺 個口感仲係好似食緊刺身咁好食🤩芒果椰子梳打 跟餐$19佢嘅賣相唔錯之餘,仲要真係幾好飲🥃 最重要嘅係,佢真係夠凍🧊 夏天凍飲唔夠凍真係會嬲😗 而味道方面,芒果味都幾出。佢哋喺Menu就有講到佢哋係用鮮果茸造嘅,唔怪得飲落咁fresh~😎香蕉拖肥批 $52最後呢個批真係值得一讚,佢用個小罐
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
【太子清新小Cafe 惹味小食超OK】

~我是Menu~
蒜香醬燒一口和牛粒

蒜香醬燒一口和牛粒 $85

香煎刺身帶子青醬意粉 $78
芒果椰子梳打

芒果椰子梳打 跟餐$19

香蕉拖肥批 $52
最後呢個批真係值得一讚,佢用個小罐子裝,份量亦唔算多🤨但一食,都未嘴嚼,啲香蕉味就已經出曬嚟,食落啲香蕉味真係好濃郁,上面嘅合桃同焦糖粒粒都好夾好好食😛

~評分~ (5分滿分)
環境:🦦🦦🦦🦦
食物:🍯🍯🍯🍯
服務:🐻🐻🐻🐻
總分:💛💛💛💛

٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و:真係幾好食,價錢亦都唔錯,值得推薦🥸
(。・ω・。)ノ:又黃又抵食,一定會再去🥰💯

地址:
Hami Harmony (太子)
太子西洋菜北街161號地下A舖

2021-06-14
$128.5 (午餐)
蒜香醬燒一口和牛粒
芒果椰子梳打