晏晝去左尖沙咀食午餐,喺嘉連威老道竟然俾我見到Mamaday既分店🤩🤩即刻所去試下喇🥳🥳餐廳都係一貫有趣既彩畫同抵死既Sentense黎做裝飾,玩味勁重,裝修風格好有特色好吸引人,我真係好鐘意💋💋每日都有唔同既湯,今日係雜菜湯👅一上枱即刻俾佢個碗吸引左,又係有抵死既語句👏👏湯除左賣相吸引,佢好足料呀超多菜,而且有加芝士,令到湯既味道更加香滑啵😋沙律🥗既菜好新鮮,而且好脆口呀,大大碗咁再加埋芝麻醬汁,仲有好多生果🍊感覺好健康呀😝😝避風塘style肥牛蛋包飯😘😘肥牛份量超多,而且每一片都好有牛味🙂食唔停口呀☺️☺️蛋炒得好靚呀,唔會老,勁juicy呀,成個飯有少少辣味,好香口,真係睇得又食得呀🥰🥰有得食手打漢堡仲想點係個漢堡包既名,就咁睇個名已經想試下佢,漢堡包括左生菜🥬番茄🍅芝士同手打漢堡,蜜糖洋蔥🧅我另外加左錢要左日本雞蛋同波特菇,每一樣既材料都好新鮮😋😋主力既手打漢堡打得好出色,肉味好濃,肉汁亦都鎖得好好,食落夠juicy😍😍另加既日本蛋煎得好靚呀,形狀特別同蛋黃流心,勁吸引,漢堡加埋波特菇黎食係會漢堡既味道更加突出,好值得推薦呀💗💗另外佢跟埋大量薯條,薯條炸得唔會好利害,每一條既口感都

有得食手打漢堡仲想點係個漢堡包既名,就咁睇個名已經想試下佢,漢堡包括左生菜🥬番茄🍅芝士同手打漢堡,蜜糖洋蔥🧅我另外加左錢要左日本雞蛋同波特菇,每一樣既材料都好新鮮😋😋主力既手打漢堡打得好出色,肉味好濃,肉汁亦都鎖得好好,食落夠juicy😍😍另加既日本蛋煎得好靚呀,形狀特別同蛋黃流心,勁吸引,漢堡加埋波特菇黎食係會漢堡既味道更加突出,好值得推薦呀💗💗另外佢跟埋大量薯條,薯條炸得唔會好利害,每一條既口感都好豐滿同香口,正呀❤️❤️

飲品就叫左無糖紅茶同美式咖啡,整體都唔錯啵❤️

2019-12-05
  • 避風塘style肥牛蛋包飯