2022-06-09 69 瀏覽
聽講呢間野都幾巴閉,入選左全球50間最佳漢堡店!😛既然係咁,今次一於嚟會下佢先!魚柳漢堡($9️⃣0️⃣)真係唔係講笑,佢絕對係我食過最好食嘅魚柳漢堡!我未試過食個漢堡食到最後都仲係熱辣辣🤣!入面塊魚柳入口又多汁又鮮嫩,仲要好厚好大塊,超級大滿足!我覺得呢個真係必食,而且佢啲菜亦都好新鮮,連塊麵包都好好食🤣,驚艷到我!牛肉漢堡($1️⃣0️⃣0️⃣)舊肉好似俾啲菜遮住咗🤣,其實佢都好大嚿,而且佢塊肉兩面都煎到好脆卜卜,但保留到肉汁,真係好好食🙈,不過呢一款係冇芝士既,如果想食芝士既話,叫另一款芝士漢堡比較好。啤酒🍻+番薯條(+$4️⃣2️⃣+$1️⃣2️⃣)我哋其中一個漢堡upgrade咗做套餐,有啤酒有小食。另外番薯條要再加錢,不過我覺得值得!番薯條炸到好脆,雖然比較扁身同幼,但係入面都食到番薯蓉。建議配茄汁一齊食,又咸又甜真係好好味!

魚柳漢堡($9️⃣0️⃣)

牛肉漢堡($1️⃣0️⃣0️⃣)

啤酒🍻+番薯條(+$4️⃣2️⃣+$1️⃣2️⃣)