👷🏻‍♀️細孖今日lunchtime同事去試呢間新開西餐,Set Lunch Menu 唔算太多款式,以意粉、薄餅、扒類、半自助餐為主😙睇完一輪都係覺得pizza比較吸引,👷🏻‍♀️細孖身為黑松露忠粉,見到黑松露pizza 即刻order左🥢黑松露香菇白薄餅 💰108✨目測估計有12吋,其實一個女仔食要食哂都幾有難度😝薄餅係意式薄脆批🍕開頭見餐廳裝修好美式以為會係鬆厚批🤪但唔緊要,大大份一定食得飽✨薄餅面有大量既菇菌、餅底加入忌廉白汁、黑松露醬、蒜蓉🧄大量‼️芝士🧀🧀上菜時已經聞到好香芝士味♨️✨芝士味夠拉絲濃郁,配埋香菇一齊食有口感🉐而且批底都幾脆口😌如果黑松露醬多D會更加好味😝 細孖👷🏻‍♀️最後食左4塊,太膩食唔落打包番office😂👭🏻孖妹評分:🌕🌕🌕🌕🌖🥢是日沙律 (跟餐)✨沙律菜🥗以生菜、椰菜、紅洋蔥、車厘茄🍅為主,加入沙律醋做salad dressing,酸酸地幾開胃,沙律菜算幾新鮮👭🏻孖妹評分:🌕🌕🌕🌕🌘🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹✍🏻總評:👭🏻推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👭🏻回頭指數:🌸🌸🌸🌸🌸👭🏻環境評分:🌈🌈🌈🌈👭🏻服務評分:🍀🍀🍀🍀🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹💰人均消費:

🥢黑松露香菇白薄餅 💰108

👭🏻孖妹評分:🌕🌕🌕🌕🌖

🥢是日沙律 (跟餐)

👭🏻孖妹評分:🌕🌕🌕🌕🌘

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹