2021-04-26
車仔麵對我黎講真係日日食都覺得好好食,要揾間好食既車仔麵其實真係唔容易架,好掛住哩度唔同辣度既辣椒🌶️因為配埋湯底就真係prefect match 😋今日嗌左牛三寶車仔麵餐,配牛腩,牛肚,牛丸,時菜,岩哂我哩嗰牛魔王呀😗我選左油麵👍車仔麵一定要食油麵架,另外再加配左鮮腐竹,冬菇,滷水雞翼同滷水糖心蛋,凍檸茶走甜,真係好肚餓,特別鍾意食呢度嘅牛丸,食過真係返唔到轉頭架,牛腩同牛肚炆得好入味,索晒啲腩汁,同埋好重牛味👍 冬菇大大粒,好厚肉喔👅滷水雞翼淋到不得了,好喜歡喔😍另外再嗌左一碗牛骨汁牛丸,滷水糖心蛋,豬骨湯貢丸,豬紅,陳皮魚蛋,冬菇,加熱檸檬水,滷水糖心蛋又係另一傑作,真係勁好食,陳皮魚蛋好彈牙😋豬紅好QQ❤️再嗌左惹味炸豬扒,炸豬扒好大塊喔,而且無粉漿,生炸豬扒黎架,外脆內軟,正呀😍最後嗌左碟蠔油時菜,車仔麵都可以咁好食😜😜
最後嗌左碟蠔油時菜,車仔麵都可以咁好食😜😜