2023-04-08 138 瀏覽
臨近清明去拜山,所以順便落葵芳食飯,但因為趕時間,所以買外賣算。黃金蜜糖炸雞其實所謂嘅黃金蜜糖炸雞,就係蜜糖芥末味!佢每一隻炸雞都包住蜜糖芥末醬,炸粉都幾脆,入面雞肉唔鞋,啖啖肉。不過我建議唔好隔太耐時間食,呢一款炸雞比較適合即食。三重芝士餡餅呢款餡餅真係好好好好食!入面係拉絲芝士,芝士味好重,餡餅個皮少少甜少少脆咁,比想像中好食,下次要食埋其他味!韓式炒粉絲因為唔想太邪惡,所以決定叫個炒粉絲食吓,佢配料都好多下,粉絲幾彈牙,唔會炒到淋晒,唔錯。餐肉紫菜飯卷佢呢款紫菜飯卷都好平,都係40幾蚊,但係佢好大條!等緊炸雞嘅期間,都見到唔少人買紫菜飯卷,入面包住好多餡,好抵食。真係估唔到求其揀嘅一間舖頭都咁有水準,尤其個餡餅同飯卷,下次會再幫襯!

黃金蜜糖炸雞

三重芝士餡餅