2019-11-01 701 瀏覽
呢間咖啡店喺大南街既分店黎既有咖啡飲同埋小食既不過每日淨係開到五點鐘,因為呢度係一個campfire house 租出黎既open kitchen黎既,隔離其實這一個campfire house既民宿黎既今日嚟到嘅時候已經四點幾,即刻嗌咗兩杯嘢飲,不過好失望好似好趕收工咁見到個張list竟然有凍Flat white 飲既,flat white 明明就唔會有凍飲,好奇問下個侍應,佢就話,求其啦,都係lattle嗰啲嘅野,聽完真係呆左,我哋真係飲咖啡,唔係黎影相㗎😔😔😔難飲,明明drink inside 點解俾外賣杯,唯一諗到既就係趕收工了americano😣😣一睇呢隻顏色就知好難飲,有乜可能淡味到咁㗎,結果同我諗嘅一模一樣,飲第一啖好似水咁嘅味道,唯有講句萬聖節快樂啦🤫🤫🤫
呢間咖啡店喺大南街既分店黎既
有咖啡飲同埋小食既