2025-04-27
經開灣仔見到呢間WeBite Space有多款套餐選擇,同埋主打健康餐+超值性價比,所以今次我就點咗一份鮮茄大蝦麵+奶皮手工乳酪作為我嘅lunch,味道都唔錯㗎!值得一提,佢哋係一間勁親民嘅Cafe,除咗有健康套餐之外,店內仲可以買咖啡、麵包等,仲可以用Apps 提早落單及團購,好啱我哋呢啲上班一族。鮮茄大蝦麵超多大蝦、什菌、彩椒,非常有色澤,再配上鮮茄醬和天使面,味道酸酸甜甜,非常好食!奶皮手工乳酪佢哋嘅新品奶皮手工乳酪杯味道唔錯,口感絲滑,飽肚又健康!而且又有團購優惠,$100可以買到10杯,即刻買返屋企同屋企人開心share慢慢食。佢哋仲有其他活動,依家買飲品同烘焙食物滿$28,可以集印蓋章換獎品!滿有6個印可以免費兌換一杯手工乳酪,12個印可以免費兌換烘焙品 / 咖啡品飲一杯!又或者係社交平台發佈文章,就可以換領手工乳酪一杯,十分推薦比大家!
鮮茄大蝦麵
奶皮手工乳酪
佢哋嘅新品奶皮手工乳酪杯味道唔錯,口感絲滑,飽肚又健康!