2025-08-06 256 瀏覽
之前喺荔枝角的小店只得外賣(當時見到小小舖位,兩夫婦每日默默經營,已好佩服❤️),我哋一直有去幫襯。最近見佢哋搬到北角,仲有得堂食,我哋即刻坐車過海去支持!法包依然外脆內軟,裡面嘅香茅雞肉、豬五花肉汁豐富,調味又剛剛好,真係好回味。另外,我哋仲單點咗香茅雞翼,超好味,所有食物仍然保持一貫水準👍🏻👍🏻老闆娘認得我哋係熟客,仲free左我哋嘅碟雞翼呀🤩除了堂食,我哋仲買咗外賣撈檬和湯檬做晚餐(掛住食都唔記得影相😅)。小店嘅越南美食每次食完都想再食,無論係味道同埋份量都好抵食。喺香港揾到咁用心製作嘅越式美食真係唔容易,大家一定要支持一下,試試呢家小店,保證唔會失望!

2025-07-22
午餐
  • 香茅雞肉法包、越式豬五花法包
2025-08-02 283 瀏覽
叫了香茅雞扒及豬檬,真係好好食,醬汁必落,飯檬都好有口感,越南網卷脆味ok,個人必推之選,係呢個時刻,香港好多人上深圳食玩,本地都有一間有水準的食店,好難得的。